Få en personlig CV,
søknad og Linkedin-profil

Få jobbintervjuer med
skreddersydd CV og søknad.

Uno Dahl Henriksen

Du kan styre din egen reise

Det å miste jobben kan være paralyserende og ryste noen og enhver. En lang periode uten jobb kan gi utslag på det viktigste i vårt liv, vår helse.

Jeg motiverer de kandidatene jeg hjelper til å være fremoverlente jobbsøkere, med optimaliserte CV`er, søknader og LinkedIn-profiler, og intervjutreninger som skiller de ut i mengden av jobbsøkere. Slik får de jobbene som inspirerer og gir de mulighet for den personlige veksten de fortjener.

Uno Dahl Henriksen
Tungvekts jobbcoach (93 kg)

Uno Dahl Henriksen smiler flott med selvsikkerhet

Jeg er sta når jeg presser opp 110 kg i benken.

Jeg gir meg ikke før jeg er på toppen av fjellet og kan nyte solnedgangen.

Jeg er sta og gir meg ikke når det gjelder deg.

Hvordan lykkes du og jeg?

1

Det er en tøff tid, det er vi enige om. Jeg skal hjelpe deg hele veien i prosessen der vi ikke bare skal finne deg en jobb, men også den riktige jobben for deg.

2

Markedet kan være vanskelig å navigere i, spesielt med medier som gjerne overdramatiserer. Jeg er oppdatert og overfører mine kunnskaper og erfaring til deg.

3

Mållinjen på en maraton for den beste stillingen når vi ikke over natten. Vi skal jobbe, tenke positivt, spise sunt og trene.

Hei, jeg er Uno

Den største mestringsfølelsen får jeg når jeg bruker mine personlige kvaliteter til å hjelpe folk til en bedre jobbhverdag.

Gjennom et samarbeid med meg vil du oppleve en spennende arbeidshverdag hvor du føler deg som en del av et hyggelig arbeidsmiljø og få den gode følelsen av å nå mål i et team.

Godt valg!

Ring meg eller send meg gjerne din info, så tar jeg kontakt veldig snart.

952 59 126

Lanseres Snart
og bestillingsystemet er i test modus.

Vi lanserer nettsiden 1. Februar.
Om der er interessert i våre tjenester kan dere sende oss en epost via formen under.